Saturday, 24 September 2011

Sebab Blog ini Tercipta :)


Dalam hidop manusie takkan pernah lari dari mempunyai masalah , tak kisah la masalah keluarga , sahabat andai , kekasih , pelajaran , pekerjaan , duit or pape je . Masalah tu tetap akan datang menempa dalam hidup kite , even sebesar kuman pun , kalau dah name masalah tetap akan bagi kesan pade diri . betol tak ? jangan tipu lar kalu tede orang yang tak terjejas kehidupan seharian die time dye ade masalah . Sebab tu lar aku buat blog nie , sekurang-kurang nye ade tempat yang aku boleh luahkan perasaan aku bile ade masalah . sebab tak semua yang kite cube cerite kat manusie , dye akan paham . Baik aku luah kat bende alah nie aje , sowang je yang paham . Tak kisah yang penting aku tak gile memendam perasaan :)

Hope korang yang jadi folower aku tu , sudi - sudi la membace tiap ape yang aku ceriterekan . :)